perjantai 28. joulukuuta 2018

Kynnet joulujuhlaan

Se olis joulu sit taputeltu! Onneksi se on vain kerran vuodessa. Tänä vuonna tein osan joululahjoista itse (instassa pari kuvaa -> klik!) ja koska mun selkä ei tykkää mistään kummallisista epänormaaleista asioista niin nyt olen yli viikon kärsinyt jäätävästä selkäkivuista vaikken kaikkia lahjoja tehnytkään samana iltana. Jouluaatoksi piti lakata kynnet, mutta selkä oli niin kipeä etten pystynyt. Onneksi pahin on jo ohi ja huomenna ajattelin taas tarttua lakkapulloihin!


Lakkaushaasteen joulukynsien lisäksi kerkisin kuitenkin toisetkin joulukynnet tekemään ennen selän kipeytymistä. Mun työkokeilu koulussa loppui jo joulukuun alussa, mutta lupasin lapsille että menen heidän joulujuhlaansa. Samantien mut pistettiin vannomaan, että teen joulujuhlaan jotkut hienot joulukynnet. Lapsien mielestä nämä kynnet oli "ihan sika hienot" vaikken itse tykännyt näistä yhtään :D. 

Joulujuhlapäivänä heräsin jostain syystä viiden aikaan aamulla ja päätin lakata kynnet siinä samalla, kun katsoin Harry Potteria dvd:ltä. En ollut varma ehtisinkö päivän aikana missään kohtaa kynsiä lakkaamaan joten hyvä hoitaa se samantien pois alta. Enkä todellakaan olisi ehtinyt! En jaksanut siihen aikaan aamulla alkaa mitään kovinkaan ihmeellisiä kynsiä tekemään joten päätin vain lakata punaisella ja laittaa kultaista glitteriä kärkiin. Helpot ja nopeat, vaikken lopputuloksesta niin tykkännytkään. Jos glitter olisi kynsien tyvissä, lakkaus olisi varmasti paljon kivempi!


Kynsissä käytetty:
Picture Polish - Saucy
F.U.N Lacquer - King
F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️