torstai 20. joulukuuta 2018

Lakkaushaaste: joulukuusi

Joulukuun haasteeseen valittiin jouluinen teema ja äänestyksen tuloksena oli joulukuusi. Tietysti mulla meni juuri se kuusikynsi pieleen. Huoh. 


Mulla ei ole kuin yksi joululeimauslaatta! En voi käsittää miten mulla ei ole niitä enempää. Ei siis ollut kovinkaan paljoa vaihtoehtoja, kun halusin leimata. Tämän yksi ja ainut on B. Loves Platesin Merry Christmas -laatta ja se sisältää kyllä tosi paljon kivoja mun kynsille tarpeeksi pieniä kuvioita. Silti täytyy kyllä ensi jouluksi tilata jotain muitakin joululaattoja. 

Keskisormeen pääsi joulukuusen koristeita leimasiirtiksenä ja nimettömään sitten kuusi(a). Nimetön meni ihan pieleen alkaen aluslakasta. Mä veikkaan, että se oli syypää kaikkeen. Kokeilin peel off aluslakkaa, kun halusin lakata glitterlakan nimettömään ja halusin vähän ennakoida sen poistoa. Peel off oli virhe. Lakka sen päällä ei kuivunut ollenkaan vaan jäi jotenkin kumman liikkuvaksi. Leimasiirtis sitten meni ihan ruttuun ja huonosti ja edelleen musta tuntui, että lakka liikkui kynnellä. Kuvien ottamisen jälkeen kokeilin vähän törkätä lakkaa ja sehän lähti irti! Hiukan lyhytkestoinen tämä aluslakka. Siis peel off on kyllä sellanen, että sen saa työntämällä irti, mutta sen kuuluisi irrota vasta parin päivän päästä eikä 5min lakkaamisen jälkeen :D. Toimiiko peel off muilla sillee ku pitäisi?Kynsissä käytetty:
Picture Polish - Macaron
Picture Polish - Enchanting
F.U.N Lacquer - Magical (H)
OPI - Love.Angel.Music.Baby
Color Club - ONE-STEP French Tip
+ Moyra Black ja B. Loves Plates Merry Christamas -leimauslaatta

12 kommenttia:

 1. Jännä toi peel off.. mitä peel offia käytät? Mä käytän melkeen aina UNTia ja pysyy niin kauan kunnes otan pois (paitsi ehkä joskus pitkässä suihkussa irtoo) Mullakaan ei ollu ennen tätä vuotta kun ehkä yks joululaatta mut nyt oon sitten hamstrannu niitä senkin edestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on IsaDora. Pitää varmaan ostaa testiin se UNT. Mun täytyy ens jouluks hamstrata laattoja :D

   Poista
 2. Siis näähän on aivan ihanat <3 Mutta ikävä homma sulle sattui kyllä tuon peel offin kanssa! En oo ikinä kuullut, että noin voisi käydä :/ Minkä merkin peel off sulla on käytössä, ja voisko se olla jotenkin viallinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia<3 Se oli IsaDoran peel off minkä taisin ostaa viime vuonna. Meneeköhän ne vanhaks jossain vaiheessa ja lakkaa toimimasta niinku pitäis?

   Poista
 3. Ihanan jouluiset kynnet on! Ja kylläpä tuo Macaron näyttää näissäkin kuvissa niin herkullisen punaiselta! Ihana lakka!

  VastaaPoista
 4. Upeat kynnet. Ihana tämä teidän lakkaushaaste :)

  VastaaPoista
 5. Mulla ei oo yhtään joululaattaa. :D Tosi kivat nämä on. Itsellä on kyllä Isadoran peel-off toiminut ihan moitteettomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäh :D äkkiä hommaamaan ens vuodeks ;D Se mun peel off on kyllä varmaan viallinen..

   Poista
 6. Mulla on taas semmonen peel off et se ei irtoa millään! Pakko poistaa aina kynsilakanpoistoaineella ja siitä tulee sillon semmosta venyvää liimaa. :-D Kiva tuo kuusien kimallus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas outoa! Ei niitäkään viitsis ostaa montaa sen takia kun jotkut ei toimi. Kiitos<3

   Poista

Kiitos kommentista❤️