torstai 25. heinäkuuta 2019

Maastokuvio

Mulla on ollu jo vaikka kuinka kauan suunnitteilla maastokuvioiset kynnet. Siis oikeesti jo vuosia oon suunnitellut tekeväni ne. Mulla on ollut leimauslaattakin olemassa niitä varten jo ikuisuuden, mutta en tiedä miksen ole kynsiä tehnyt aikasemmin kuin nyt. 


Yksi Picture Polishin mysteerilakoista oli ihan täydellinen oliivinvihreä ja heti sen nähtyäni totesin, että ehkä olis aika tehdä ne maastokynnet. Maastokuvion pystyy aika helposti tekemään siveltimellä tai dotting toolilla (olen kokeillut nail art -kirjaan), mutta en jaksanut joka kynteen alkaa räpeltämään joten käytin leimoja. 

Kynsillä on ensin kaksi kerrosta Avocadoa, mutta jos osaisin lakata tarkemmin olisi yksikin kerros riittänyt. Leimasin kahdella leimauslakalla. Ensin yhden kerran Colour Aliken vaalealla beigellä (mikä Avocadon päällä kyllä muuttui enemmänkin harmaaksi) ja sen jälkeen Moyran mustalla kaksi kertaa beigen päälle. Moyran  musta leimauslakka on vähän läpikuultava, joten tuli aika hauskoja tummanharmaita kohtia kynsiin! Tätä ei voi kyllä käyttää kovinkaan tummien lakkojen kanssa ellei välttämättä halua harmaita leimoja. 


Ja pitihän sitä pitkästä aikaa taas kokeilla mattapäällyslakkaa. Kumpi on parempi, kiiltävä vai matta? Itse tykkään kiiltävästä enemmän.


Kynsissä käytetty:
Picture Polish - Avocado
+ Colour Aliken Ice Coffee, Moyran musta  ja Winstonia Hunter's Life -leimauslaatta

4 kommenttia:

  1. Apua miten ihanat :) piti pitkään miettiä miten nämä on tehty! Mullakin on joku maastolaatta mutat arvaa vaan onko tullut käytettyä...kiiltävänä muuten kivemmat ehdottomasti <3

    VastaaPoista
  2. Ehkä kallistun noihin mattakynsiin, mutta molemmat kivoja! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️