lauantai 27. elokuuta 2016

Pastelli distressed

Muutama kuukausi sitten ostin kolme Essencen lakkaa joista tiesin heti haluavani lakkauksen missä käytän niitä kaikkia. Lakat ovat harmaa Grey Zone, vaaleansininen Itsy Bitsy Blue Bikini ja vaaleanpunainen Be Awesome Tonight!. En vain millään meinannut keksiä miten ne yhdistää. Mietin ensin vinyylejä, vesimarmorintia ja ihan melkein mitä vain kunnes muistin etten ole aikoihin tehnyt distressed -kynsiä. 


Distressed -kynnet tehdään mahdollisimman kuivalla siveltimellä. Itse en lakan omaa sivellintä ala mitenkään erikseen kuivaamaan vaan pyyhkäisen sitä muutamia kertoja lakkapullon suulle (sinne sisäpuolelle, ettei pullo sotkeudu). Parissa videossa olen nähnyt siveltimen kuivausta talouspaperiin ym., mutta mun mielestä tuo pullon suun sively riittää kyllä ihan hyvin. 

Ensin lakkasin kynnet Ginan valkoisella ja sen jälkeen väri kerrallaan sudein lakkaa siihen päälle vähän miten sattuu. Sillä tavalla ettei yksikään kynsi olisi samanlainen toisen kynnen kanssa. Lopuksi sudein kynsille samalla tyylillä vielä Fairy Dustia! 


Vaaleanpunainen ja -sininen on mun mielestä jotenkin ihan älyttömän söpöjä yhdessä. Lilakin sopii niiden kanssa, mutta näihin kynsiin en nyt sitä laittanut ollenkaan. Ja harmaa nyt tietysti sopii ihan minkä tahansa värin kanssa yhteen! Olen aikasemminkin tehnyt muutaman lakkauksen näillä söpöillä väreillä (liukuväriskittlettevesimarmorointi)  ja ihan varmasti tulen niitä jatkossakin vielä tekemään!


Käytetyt lakat:
GinaTricot - White
Essence - Grey Zone
Essence - Itsy Bitsy Blue Bikini
Essence - Be Awesome Tonight!
China Glaze - Fairy Dust

12 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️