torstai 3. joulukuuta 2015

Aakkoshaaste: G

Nyt jatketaan taas aakkoshaastetta kirjaimella G! Edellisestä kerrasta onkin jo pari kuukautta, hups. Tällä vauhdilla mulla menee useampi vuosi, että saan tehtyä haasteen loppuun asti :D.




G-kirjaimella alkavia lakkoja ei ollut ihan hirveän montaa. Kävin lakkajen listaa läpi ja päätin ottaa lakkaukseen ainakin Essien Go Ginzan ja F.U.N Lacquerin Galaxy (H):n. Näiden kahden kaveriksi otin lopulta mukaan vielä toffeen värisen OPI:n Going My Way or Norway? lakan. En ollut ihan varma sopisiko lakat yhteen (lähinnä Norwayta mietin), mutta päätin kuitenkin kokeilla!


Hetken mietin, että miten nämä kaikki kolme lakkaa voisi yhdistää järkevästi ja keksin yrittää tehdä leimasiirtokuvia. Siirtokuvien leimaksi valitsin mun MoYou Londonin laatoista Illusion 02 laatan ja valkoisen leimalakan. Vähän valkoisen alta kuultaa läpi muut lakat, mutta ei sitä kauempaa katsottuna huomaa. 

Eli ihan ensin lakkasin mun ubermat -matolle pieniä alueita kirkkaalla lakalla ja siihen leimasin päälle. Leimojen kuivuttua väritin tyhjäksi jääneet alueet dotting toolilla ja kolmella lakalla. Galaxyn päälle lisäsin vielä Go Ginzaa, koska Galaxy ei ole yksin tarpeeksi peittävä. Leimasiirtokuvien ollessa tarpeeksi kuivat, irroitin ne varovasti matosta ja kynsi kerrallaan lakkasin ensin kynnelle aluslakan ja heti siihen päälle asettelin siirtiksen. Loput kynnet lakkasin vielä pelkästään Norwaylla! 

No mitäs mieltä oote, sopiiko värit toisiinsa? Mun mielestä sopii tosi hyvin!



Käytetyt lakat:
OPI - Going My Way or Norway?
Essie - Go Ginza
F.U.N Lacquer - Galaxy (H)
Konad - White

24 kommenttia:

  1. Vitsi miten nätit! Just sellaiset, että alkaa miettimään käykä värit yhteen ja päätyy siihen, että kyllä käy. Tykkään ihan pupuna ;). Mun oli oikein taas niksautettava aivosolujani, kun mietin miten nuo kynnet on tehty. Luulin eka, että vinyyleillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Toivottavasti et ny kovin pahasti niitä joutunut niksauttamaan :DD

      Poista
  2. Miten kivat! Erittäin hyvällä tavalla vähän erilaiset, rakastan värejä ja kaikkea:)

    VastaaPoista
  3. Sopivat tosi hyvin! Hirmu ihanat kynnet :)

    VastaaPoista
  4. Siis aivan mahtavat! Ihan täydellisesti onnistuneet leimadecalit ja värit passaa paremmin ku hyvin yhteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ne ihan täydelliset sentään ole :D Värit hiukan levis vääriin paikkoihin ja sillee! Kiitos kovasti :)!

      Poista
  5. Ihan tosi kivat! Värit on täydelliset yhdessä ja saa ton norjalaisenkin näyttämään vallan ihanalta ja raikkaalta!

    VastaaPoista
  6. Hurjan hienot leimadecalit! Värit sopii hyvin yhteen, täytyisi itsekin uskaltautua testailemaan erilaisia väriyhdistelmiä rohkeammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä kans aina teen sellasia ihan "tavallisia" väriyhdistelmiä. Pitäis uskaltautua kokeilemaan tälläsiä vähän oudompiakin :D

      Poista
  7. ei olis ekana tullut mieleen yhdistää keskenään tuollaisia värejä, mutta nää toimii ! näyttää hyvältä <3

    VastaaPoista
  8. Todellakin sopii värit yhteen! Nää on aivan älyttömän ihanat lakkaukset ^.^

    VastaaPoista
  9. Ohhhoh, ihan mieletön lakkaus! Tuo idea noissa decaleissa on oikeasti uskomattoman hyvä, mulla ei olisi ikänä tullut mieleen. Kuvista ei edes voi keksiä miten nää on tehty, mutta rakastuin kuitenkin välittömästi ♥ Vitsit kun osaisi leimata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Kyllähän sä leimata osaat vaikka kuinka hyvin :D!

      Poista
  10. Todella kaunis toteutus! Mä en ikinä saa noita koko kynnet leimacedaleja kiinnittymään nätisti kynnelle. Taidan luopua koko ideasta. Sulla onnistui todella hienosti. Myös värit on aivan upeat. Ei olisi tullut itselle mieleen ollenkaan, mutta näin sitä saa inspiraatiota muilta, kun on itse vähän värirajoittunut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Mulla meni ekalla kerralla kans ihan pieleen ku yritin märän kirkkaan lakan päälle kiinnittää. Nyt laitoin alle vaan aluslakan ja ennen kun se kerkisi kokonaan kuivua niin iskin sen leimasiirtiksen siihen päälle ja tasottelin vanupuikolla. Tää väriyhdistelmä oli vähän outo, mut ku kaikki alko g-kirjaimella ni ajattelin kokeilla :D

      Poista

Kiitos kommentista❤️