maanantai 14. maaliskuuta 2016

China Glaze - Brand Sparkin' New Year

Pitkästä aikaa lilaa kynsillä! Mä en tiedä miksi en lakkaa lilan sävyisillä lakoilla useimmin, koska se on kuitenkin yksi mun lempiväreistä. Nyt pitkästä aikaa tuli taas sellainen "pakko saada tiettyä väriä kynsille" -hetki ja tällä kertaa se väri oli lila. 


Mulla on nyt ekaa kertaa sellainen tilanne, että mun kokeilemattomien lakkojen swatch-tikut ei enää mahdu kippaan missä niitä pidän. Mulla on siis sellainen pieni tuikkukippa missä nää kokeilemattomien tikut on pystyssä. Mä en edes halua tietää montako tikkua siinä tällä hetkellä on (no en pystynyt vastustamaan kiusausta ja päädyin kuitenkin laskemaan tikut ja kokeilmattomien määräksi paljastui 78kpl, hupsista). Jotenkin päässyt jämähtämään vähän liikaa uusia lakkoja tonne kokeilemattomien joukkoon :D. 


Mut joo, tutkein vähän niitä tikkuja ja mun silmille hyppäs China Glazen Brand Sparkin' New Year. Kolmella kerroksella sain lakasta peittävän. Jostain kohdista hiukan kuulsi kynsi läpi, mutta ei mitenkään pahasti. Varmasti joku muu olisi pärjännyt kahdella kerroksella, mutta mä en jotenkin osaa levittää lakkoja kovin tasaisesti. Koristeluiksi tällä kertaa valitsin pitkästä aikaa pari kukkasiirtokuvaa. 

6 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️