lauantai 10. marraskuuta 2018

Essie - Night Owl eli mun uus lemppari tekstuurilakka!

Apua nyt löyty niin upea tekstuurilakka, että oksat pois! Näin muutama päivä sitten Better nail dayn instassa kuvan uudesta Essien lakasta ja rynnistin samantien ostamaan omani. Moni muukin taisi kuvat nähtyään lähteä kauppaan :D. 


Niin kauan, kun on tekstuurilakkoja ollut mun lemppari on aina ollut OPIn oranssi Jinx ja mikään ei ole sitä paikkaa vienyt. Sama lemppari on pysynyt vuodesta toiseen, kunnes Essie julkaisi uusia tekstuureja ihan just äsken. Mä en nyt muista montako lakkaa tähän kokoelmaan kuuluu, oisko niitä ollut viisi tai kuusi. Itse ostin ainakin nyt aluksi vain tämän yhden. Eli yksi ainoa mikä mun (ja äitin) matkaan lähti on aivan tajuttoman upea vihreä Night Owl. Joko sanoin et tää on hieno ja mun uus lemppari? 


Lakka oli pakko saada kynsille heti! Koristeluiksi tietty leimat ja koska en osannut päättää laitanko leimojen väriksi vaaleanpunaisen vai mintunvihreän, laitoin ne molemmat! 


Näistä ei nyt ihan tullut sen näköset kuin mitä päässäni olin ajatellut, mutta hirmu kiva lopputulos silti!


Kynsissä käytetty:
Essie - Night Owl
+ Colour Aliken leimauslakat Sweetheart + Mint ja UberChic 5-03 -leimauslaatta

6 kommenttia:

  1. Tää on kyllä hienoin tekstuurilakka pitkään aikaan ja sai mut taas uudestaan lämpenemään tekstuureille <3

    VastaaPoista
  2. Mäkin tätä metsästin ja olisin ostanutkin, jos se olisi eteeni sattunut. :D Saa nähdä täytyykö tilata jostain vai pärjäänkö ilman.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️