sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Inspiraatio luomiväripaletista

Tilasin Kicksistä aivan ihanan juuri julkaistun Anastasia Beverly Hills Riviera -luomiväripaletin. En ole kerinnyt luomiväreillä vielä meikkaamaan, mutta olen ihastellut niitä paletissa. Eilen laitoin instaan pari kuvaa paletista ja kesken kuvien oton mulle tuli mieleen kuivamarmoroinnilla toteutettu lakkaus mikä sopisi paletin pakkaukseen. Kynnet oli tehtävä samantien, ettei idea unohdu!


Postausta kirjoittaessa muistin, että mullahan on myös Riviera niminen tummansininen lakkakin olemassa Picture Polishilta ja se olisi sopinut näihin kynsiin todella hyvin! Vähän harmitti, etten muistanut lakan olemassaoloa aikaisemmin :D. 


Kynsissä käytetty:
OPI - I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw
OPI - Love.Angel.Music.Baby
F.U.N Lacquer - King
Color Club - French Tip (one-step)
+ Moyran valkoinen leimauslakka (saatu) ja MoYou London Sailor 01 -leimauslaatta

6 kommenttia:

  1. Ei vitsit, miten kivan näköinen tuo sininen pohja. Täydellinen kokonaisuus :)

    VastaaPoista
  2. Vaude mikä lakkaus! <3 Ja ai että, toi paletti on niiin kivan oloinen! Mäkin meinasin hankkia sen, mutta lopulta Makeup Revolution kevätalet voitti ja pistin rahat ennemmin siihen suuntaan. Muutenkin nyt on tulossa UD:lle Game of Thrones kokoelma, jota ennen en oikein raaski ostaa kalliita paletteja, kun siihen kokoelmaan saan varmaan ihan kivasti euroja törsättyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Ei vitsi mä odotan sitä GoT kokoelmaa :D UD:n instassa vaan luki jossain vaiheessa et se tulee olemaan ihan super rajattu limited edition, et mahtaakohan sitä saada täältä mistään.

      Poista
  3. Ihanan sininen sävy ja kivasti toteutettu! Vetelikkö jollain sudilla noi vai miten? Hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan lakkojen omilla siveltimillä vedin lakkausmatolle ja jätin siihen kuivumaan. Kuivumisen jälkeen kiinnitin aluslakalla kynsille. Tässä on hyvä tutorial video :) https://www.youtube.com/watch?v=7rrTp76VVck

      Poista

Kiitos kommentista❤️