torstai 24. elokuuta 2017

Picture Polish - Embrace

Picture Polishin Embrace myytiin settinä samannimisen ja sävyisen huulipunan kanssa. Näin söpö lakka ja huulipuna oli aivan pakko ostaa! Onneksi en kauaa miettinyt setin hankkimista sillä muutama tunti tilaamisen jälkeen tämä olikin Cesarsilta jo loppu. Nyt sitä on näköjään taas saatavilla ja valikoimaan on tullut myös muutama muukin Picture Polishin kynsilakka/huulipuna setti.


Halusin taas pitkästä aikaa leimata ja kokeilinkin montaa eri leimauslakkaa tämän kanssa. Kaikista parhaiten mun mielestä Embracen kanssa yhteen sopi vaaleanpunainen Colour Aliken Sweetheart. Leimoiksi olin valinnut perhosen ja kukkasia yhdestä Moyran laatasta, mutta en saanut kukkia nostettua leimasimeen ehjänä vaikka kokeilin tosi monta kertaa. Perhosestakin tuli vähän repaleinen.. Lopulta meni hermot ja etin uuden leiman eri laatasta. Kiva kukkaleima löytyikin Born Pretty Storen BP-20 laatasta. Oon varmaan ennenkin käyttänyt tätä samaa kukkaleimaa? On se vaan niin kiva!  


Lopuksi vielä noukin pyöreitä glittereitä OPIn I Snow You Love Me -lakasta ja asettelin niitä sinnetänne kukkien päälle.


Käytetyt lakat:
Picture Polish - Embrace
Colour Alike - Sweetheart
OPI - I Snow You Love Me

6 kommenttia:

  1. Aivan ihanat, jotenkin tosi sievät :)

    VastaaPoista
  2. Embrace ei ehkä ole henkilökohtainen mielivärini, mutta kokonaisuus näissä kynsissä on onnistunut ja kiva! :)

    VastaaPoista
  3. Kivat kynnet! Ostin tämän saman setin ja nyt kun uusia tuli Cesarsille niin myös Bonkers-duon. Ah, se ihan täydellinen sävy syksyyn. =) On muuten toodella turhauttavaa kun on koristelusuunnitelma valmiina ja sitten se kuvio ei toimikaan mitä meinasit... plääh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mua vähän kutkuttaa kans Bonkers sekä Watermelon, mutta vielä en ole kumpaakaan settiä ostanut. Siinä kohtaa meinasin heittää leimauskamat ikkunasta ulos :D onneksi on laattoja kertynyt niin paljon, että pystyy valitsemaan uuden kuvion jos joku ei toimi!

      Poista

Kiitos kommentista❤️