lauantai 23. joulukuuta 2017

F.U.N Lacquer - Jingle Bells (H)

Pari postausta taaksepäin mulla oli kynsillä yksi Picture Polishin hienoimmista lakoista ikinä ja nyt mulla on kynsillä omasta mielestäni yksi F.U.N Lacquerin hienoimmista lakoista! F.U.N Lacquer julkaisi joulukokoelman mihin kuuluu kuusi hirmu kimaltavaa lakkaa. Kokoelmassa on kaksi viime vuoden joululakkaa, mutta merkinnällä "(H)" eli niihin on lisätty holohippusia. Toisen näistä klikkasin ostoskoriin samantien, kun ne Cesars Shoppiin tuli ennakkotilaukseen. 


Mä en yhtään tykännyt viime vuoden Jingle Bells lakasta, mutta tämän vuoden holoversio samaisesta lakasta sai mut kyllä haukkomaan henkeä. Pakko myöntää, että kun pullon sain käsiini olin eka vähän että ööö onpas ruma, mutta olinkin katsellut pulloa huonosso valaistuksessa. Heti, kun olin lakannut swatch-tikun ja kaivoin puhelimesta taskulampun esiin mun leuka putosi lattialle. Huusin miehenkin äkkiä katsomaan ja yhdessä me vähän aikaa ihailtiin mun uusinta lakkaa taskulampun valossa :D.

Mulla on kynsillä Jingle Bellsiä kaksi kerrosta, mutta tämäkin lakka olisi kannattanut töpötellä kynsille meikkisienellä. Varmasti vielä sata kertaa upeampi sillä tavalla! Sitä mä en F.U.N Lacquerin lakoissa ymmärrä, että eikö ne osaa tehdä sellasia glitterlakkoja mitä ei tarvisi kerrostaa meikkisienen kanssa? Lakka muuttui ihan tajuttoman paksuksi jo ensimmäisen kerroksen jälkeen ja jouduinkin jo laittamaan siihen ohentajaa. Mutta ehdottomasti kannattaa tämä ostaa, jos on ollut mietinnässä! Leimat on taas B. Loves Platesin joululaatasta, koska mulla ei näköjään ole muita joululaattoja :D.


Käytetyt lakat:
F.U.N Lacquer - Jingle Bells (H)
Colour Alike - Kind of Black
OPI - Love.Angel.Music.Baby
Picture Polish - Saucy

Ihan uskomatonta muuten, että parin tunnin päästä on jo jouluaatto! Ei kyllä yhtään ole jouluinen fiilis. Asiaa ehkä auttaisi lumi maassa, mutta ei kun sataa vettä ja tuulee niin paljon et saa varoa ettei lähde Nasuna tuulen mukana. Mutta oikein ihanaa joulua kaikille 

4 kommenttia:

 1. Oletpa saanut hyvät kuvat tästä :) ihana lakka kertakaikkiaan ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ❤️ Nyt mietin et tarvinkohan sen Northern Lightsin holoverison myös :D

   Poista
 2. Apua kuinka ihana lakka! Näyttää ihan kuin olisi strösseleitä ja nonparelleja kynsillä. ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️