maanantai 11. joulukuuta 2017

Wild&Mild - Magic Moment chrome

Heti piti päästä kokeilemaan Wild&Mild Chrome -lakkojen toimivuus leimailussa. Ainakin tää minttuinen toimii todella hyvin! Seuraavaa testaan heti, kun jaksan huoltaa Kiara Sky vahvikkeet. Tällä hetkellä ne on kasvanut niin niin paljon ettei viitti lakata kynsiä muulla kuin tekstuureilla. Tekstuurin peittää aika hienosti kasvurajan :D. 


Mulla on ollut jo kauan (varmaan viime joulusta?) Essencen tummanvihreä Meet Me Under the Mistletoe odottamassa, että mitä ihmettä keksin sille kaveriksi. No tää Magic Moment oli ihan täydellinen sen kanssa!

Leimat valitsin MoYou Londonin Frenchy 17 -laatasta ja laitoin jopa pitkästä aikaa niittejä kynsille! Piti oikeen katsoa koska viimeksi on tullut niittejä käytetty ja siitä on aikaa sellanen puoltoista vuotta :D.


Käytetyt lakat:
Essence - Meet Me Under the Mistletoe
Wild&Mild - Magic Moment

6 kommenttia:

 1. Kivasti laitettu ja kylläpä leimaa hyvin! Niitit on kyllä jäänyt täälläkin unholaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mul on ihan hirveet määrät niittejä ja strasseja enkä ees käytä niitä ku näköjään puolentoista vuoden välein :D riittää aika kauaks aikaa!

   Poista
 2. Onpa ihana lakkaus, oikein kekseliäästi toteutettu! <3 Mäkään en enää kovin usein niittejä käytä, ehkä niihin sai jonkinsortin yliannostuksen aikanaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3! Mulla on niiteissä (ja muissa koholla olevissa koristeissa) ehkä myös se et ne ärsyttää kynsillä ja muutaman tunnin kuluessa revin ne irti :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️