maanantai 18. joulukuuta 2017

Picture Polish - London

Picture Polishilta tuli taas uusia lakkoja. Vähän jo ehdin miettiä, että eikö ennen joulua enää julkaista uutta kokoelmaa ja varmaan päivä sen jälkeen tuli ilmoitus uusista. Päädyin tilaamaan uusista lakoista vain yhden (ainakin nyt aluksi) ja se kantaa nimeä London. Aivan älyttömän kaunis siniharmaa hololakka! 


Mun kuvissa tää on kyllä ihan liian sininen. Oikeasti on siis harmaampi. Väittäisin, että London on yksi hienoimpia Picture Polishin lakkoja. Niin hieno et en kestä! Tälläsiä lisää kiitos! 


Halusin koristella lakkaa todella vähän ja kävin läpi mun siirtokuvia. Löysin sieltä timantti/koru mikä onkaan kuvan ja lätkäisin siitä puolet nimettömään. Jotain näytti vielä puuttuvan joten kaivoin laatikosta hopea F.U.N Lacquerin Queen -lakan ja ihan sen omalla siveltimellä sudein vähän kimallusta keskisormeen ja nimettömään. Musta nää on ihan täydelliset koristelut tämän lakan kaveriksi!


Käytetyt lakat:
Picture Polish - London
F.U.N Lacquer - Queen

8 kommenttia:

 1. London on kyllä mielettömän kaunis <3 Mä hankin vasta pelkän Summerin, kun se (uus versio) näyttää just kesältä ja olen kohta puoliin lähdössä lämpimään, niin pitäähän se sinne saada. London kyllä eksynee vielä myös mun kokoelmiin. Juuri tälle lakalle sopivat koristelut olet tehnyt, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Voi hitsit miten hyvin Queen sopii Londonin kanssa yhteen ♥ Ihanat koristelut!

  VastaaPoista
 3. On tosiaankin hirmu sievät kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Aii että miten hienot! Queen kyllä sopii täydellisesti Londonin pariksi <3

  Ja siis pakko sanoa, että wau miten hyvin olet saanut Londonin holoefektin kuviin! Just tältä se näyttää, mut mun kamera ei millään suostunut toistamaan sitä oikein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti<3

   Mun kamera kyllä aina toistaa kaikki holot hyvin, mutta sit taas värit on yleensä ihan väärin :D niinku tää Londonkin on oikeesti paljon harmaampi

   Poista

Kiitos kommentista❤️