lauantai 16. joulukuuta 2017

Hiekkapaperia

Viikko sitten alko Kiara Sky vahvikkeiden kasvuraja olemaan jo häiritsevän pitkä, mutta mitä laiska tekee? Ei ainakaan huolla niitä :D. Mua laiskotti ihan tajuttoman paljon, mutta kasvuraja oli tosiaan jo niin iso, että ihan hävetti. Mäpäs keksinkin peittää sen rajan paksuilla tekstuurilakka kerroksilla. Nyt on jo kynnet kasvaneet lisää sen verran, että oli pakko lakat poistaa ja viimeinki huoltaa vahvikkeet. Joku vois kyllä aina huoltaa nää mun puolesta :D. Se viilaaminen ei oo mitään herkkua meinaa.


Mut siis joo, ne paksut hiekkakynnet. Oli aika rouheet. Kynsiä olisi voinut käyttää hiekkaparerina, harmi etten tajunnut kokeilla mihinkään. Itseäni onnistuin kyllä raapimaan aika lahjakkaasti! Onneks muuten ei ollut näiden kynsien aikana tarvetta sukkahousuille! Muutamat on mennyt rikki tekstuurilakkojen takia. Oonpas muuten onnistunut yhdet rintsikatkin repimään sieltä kupin sisältä niitä päälle pukiessa! 


Mulla on jäänyt mieleen ZigiZtyle -blogista yhdet violetit kynnet missä on mustan tekstuurin päälle töpötelty Zoyan Carteria. Oon halunnut testata samaa jo siitä asti, kun tuo postaus on julkaistu eli vuodesta 2014. Jotenkin se vaan on aina jäänyt, kunnes nyt päätin vihdoin ja viimein kokeilla. Kylläpäs meniki kauan!

Mä töpöttelin Carteria jokaisen kynnen kärkeen meikkisienen palalla. Kärkiin töpöttely sotkee huomattavasti vähemmän kuin mitä kynsien tyviin töpötys. Laiska ei jaksa siivota kynsinauhoja. Carterin töpöttelyn jälkeen totesin, että jotain puuttuu. Meinasin leimata, mutta leimausvälineisiin tulee tartuttua vähän liiankin usein joten tällä kertaa jätin sen välistä. Sen sijaan keksin sutia Zoyan hopeaa tekstuurilakka Cosmoa liukuvärin rajalle ja vähän sinnetänne muuallekin. 

Nää kynnet näyttää ihan joltain supermegajätti sokeripäällysteisiltä karkeilta tai sit blingbling hiekkapaperilta :D


Käytetyt lakat:
OPI - Emotions
Zoya - Carter
Zoya - Cosmo

6 kommenttia:

 1. Ihan superhienot! Tuo hopea viimeistelee lakkauksen kivasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nii munki mielestä (: oli aika tylsät ennen hopeeta!

   Poista
 2. No nyt on! Aika hienot kyllä! Voin kuvitella miten rouheat ovat olleet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Juu en kyllä ihan heti tee samanlaisia uudelleen sen verran raapi :D

   Poista
 3. Aijaijai miten hienot!! ♥_♥ Tuo hopea tekstuuri kruunaa kynnet täydellisesti <3

  Ja voi vitsit mä muistan ton huoltamisen tuskan akryylien ajoilta! Kuinka sitä vaan halusi pitkittää ja pitkittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon<3

   Se viilaaminen on niin ärsyttävää :D Sit ku samalla kattoo vaik jotain sarjaa ni hupsista vaan viilaakin ihan liikaa :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️