maanantai 11. kesäkuuta 2018

F.U.N Lacquer - Berry Smoothie

Välillä jotain muutakin, kuin Color Clubeja :D. Mä oon jo kauan halunnut F.U.N Lacquerin Berry Smoothie -lakan. Kun se julkaistiin, olin vähän että plaah, mutta jossain vaiheessa aloin miettimään et pitäiskö se sittenkin ostaa. No mietein liian kauan ja se myytiin loppuun jo joka paikasta, enkä sitten saanut ostettua sitä mistään. Onneksi kuitenkin törmäsin siihen facebookin kynsikoristekirpulla!


Berry Smoothie on aivan ihanan värinen (mun kuvissa väri on vähän väärä), mutta siinä on jotain ihmeellisiä häiritseviä roskia eli glitterhippusia mitkä jää terävinä törröttämään lakasta lakkaamisen jälkeen. Mua ne roskat ei niin kauheasti häiritse sen jälkeen, kun lakan ollessa melkein kuiva painelen ne sormella littanaksi. Monet ovat myyneet oman Berry Smoothiensa pois nimenomaan niiden törröttävien roskien takia.


Aluksi yritin tehdä leimasiirtiksiä, mutta ne meni pieleen niin monta kertaa, että meinasin oikeasti heittää kaikki tavarat ikkunasta ulos. Ensin siirtikset levisivät, kun en odottanut niiden kuivumista tarpeeksi kauaa. Sen jälkeen, kun sain ne tehtyä kunnolla kohdistin ne ihan päin persettä useamman kerran. Tässä siis joka välissä miljoonat kirosanat, kynsien putsaamiset ja uudelleen lakkaamiset. Siirtiksistä kun luovuin, alkoi ongelmat leiman kanssa mikä ei meinannut millään nousta ylös laatasta kokonaisena. Huh Huh!

Mulla ei varmaan koskaan ole ollut näin paljon ongelmia koristelujen kanssa. Eikä ongelmat todellakaan loppuneet tähän lakkaukseen vaan niitä on jo jatkunut monta viikkoa! Todisteita näistä muista ei ole, koska hermot ei enää riittäneet kuvaamiseen ja olenkin ollut jo jonkin aikaa ihan vaan yksillä lakoilla ilman yhden ainuttakaan koristelua. Menin jopa yhtenä päivänä kouluun kynnet ilman lakkoja ja yksi tytöistä oikein suuttui ja sanoi mulle: "Et sä Heli voi olla ilman lakkoja, ihan oikeesti et sä saa!" :DD. 


Kynsissä käytetty:
F.U.N Lacquer - Berry Smoothie
+ Colour Alike - Kind of Black ja MoYou London Frenchy 12 -leimauslaatta

8 kommenttia:

 1. Onpas outoa, että hippusia jää törröttämään O.o
  Muuten nimensä veroinen lakka, tulee mieleen mustikkamaito :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks sain ne tasotettua :D todellaki nimi sopii ku nenä päähän!

   Poista
 2. Vaikeuksien kautta voittoon. Ihan tosi nätit kynnet!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis lakka ja nuo koristelut sopivat hyvin tuohon :)
  Itse en omista vielä yhtäkään FUNin lakkaa, mutta tänään tilasin ensimmäisen - jännää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! F.U.N Lacquerilla on hirmu hienoja glitterlakkoja! Miten ootki onnistunu näin kauan olemaan ilman :DD Itse tilasin just kolme lisää :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️