perjantai 22. kesäkuuta 2018

Picture Polish - Fresh

Oi jee vihdoinkin mun kaikkimeneepieleen -putki on katkennut ainakin lakkauksien osalta. Tämä lakkaus meni heti kerralla just sillee ku pitikin, eikä tarvinnut montaa kertaa tehdä uudelleen ja menettää hermoja! Kuvat ei nyt oikein onnistuneet, en tiedä johtuuko tästä mun kaikkimeneepieleen -jutusta tai sitten tää lakka on vaan niin vaikea kuvattava. Mielummin sillai päi et lakka on hankala, koska hermot :D


Picture Polish siis julkaisi uusia lakkoja ja nyt vähän näyttää sille, että tarvin ne kaikki! Oiskohan eka kerta, kun Picture Polishin kuuden lakan kokoelmasta päädyn hommaamaan kaikki? Aluksi tilasin tässä postauksessa näkyvän limenvihreän Freshin ja sen kaveriksi Fancyn. No tein nämä lakat saatuani uuden tilauksen mihin otin Eternalin ja Princessin. Vielä puuttuu Destiny ja Royal.

Ensimmäisenä halusin lakata limenvihreällä Freshillä. Tämä lakka oli Fancyn kanssa aivan pakko saada. Muita mietin vähän kauemmin. Mun kuvissa nyt näkyy lähinnä jotain harmaita roskia, mutta siis Freshissä on paljon pienen pientä holohippusta. Noi kaikki harmaat sutut on niitä :D Ihan oikeesti lakka kimaltaa tosi kauniisti hyvässä valossa. Yritin ottaa taskulampunvalossa pelkästä pullosta kuvaa, mutta en saanut sitä miniholoa ainoaaseenkaan kuvaan. Niille ketkä tietää millainen lakka China Glazen Fairy Dust on niin sanoisin, että tässä on ihan samanlaista holohippusta montaa kertaa pienemmässä koossa.


Swatch -kuvien jälkeen putsasin lakat keskisormesta ja nimettömästä ja väkersin niihin leimasiirtikset. Tällä kertaa ne onneksi onnistui jo ihan ekalla yrittämällä. Väreiksi valitsin lisää lakkoja Picture Polishilta. Mulla on jo hetken ollut Salt Water ja Spring sivussa odottamassa liukuvärjäystä, mutta en ole nyt tän kaikkimeneepieleen -jutun takia uskaltanut sitä vielä toteuttaa. Ensimmäisen kuvan, kun näin Freshistä totesin heti et se sopii noiden kahden kanssa yhteen! Ehdottomasti kyllä teen sen liukuvärinkin vielä näillä samoilla lakoilla: Salt Water + Spring ja Salt Water + Fresh!


Kynsissä käytetty:
Picture Polish - Fresh
Picture Polish - Salt Water
Picture Polish - Spring
Color Club - ONE-STEP French Tip
+ Colour Alike - Kinf of Black ja UberChic 4-02 -leimauslaatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️