tiistai 20. marraskuuta 2018

Lakkaushaaste: liukuväri murretuilla sävyillä

Taas olisi lakkaushaasteen vuoro! Nyt meillä oli aiheena liukuväri murretuilla sävyillä. Murretut sävyt on ihan just niitä mun lemppareita. Sellaisia outoja ja vähän likaisen näköisiä. Aivan ihania! Ihme kyllä mulla ei kovinkaan montaa murrettua lakkaa ole. Täytyy selvästi hommata lisää! 


Mulla tuli murretuista sävyistä mieleen samantien kaksi Picture Polishin lakkaa Meow ja Sisters. Mä en ole ikinä tehnyt liukuväriä ns. väärinpäin eli pystyyn, joten halusin nyt kokeilla sitä tapaa. Oli muuten aika hankalaa tähdätä lakkojen raja eli se liuku tohon kynsien keskelle! 


Mun mielestä tästä liukuväristä tuli niin hieno, etten halunnut koittaa koristella kynsiä mitenkään. Pelkäsin pilaavani upeat tuskalla ja hiellä tehdyt liukuvärit jollain epäonnistuneilla/liikaa peittävillä leimoilla.

Me ollaa nyt saatu muutama bloggaaja lisää porukkaa mukaan ja tällä kertaa mukana on: Timantteja kynsillä, Charming nails, Camillaquered, Dioriina, Nails to photos, ja Strokes of color.


Kynsillä:
Picture Polish - Meow
Picture Polish - Sisters

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea tehdä toi liuku noin päin ja onneksi en ollut ainut kuka ei tehnyt muita koristeluita. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä on ihanat värit ja hauskasti ajateltu liuku :)

    VastaaPoista
  3. Siis eikä, en kestä miten hienot!! Oon tehnyt muutaman liukuvärin pystysuunnassa mutta harvoin niitä tulee tehtyä. Enkä keksinyt sitä nytkään. Nää on upeet ja toimii mahtavasti ilman koristeltuja. Eroaa myös meidän muiden luikuväreistä tolla pystyliulla 😍

    VastaaPoista
  4. Munkin mielestä näin päin hirmu hankala tehdä liukuväriä! Onneks en oo ainoo. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi vaikeeta! Ehkä harjotus tekee mestarin tässäkin ;D

      Poista

Kiitos kommentista❤️