maanantai 15. helmikuuta 2016

Sinistä ja punaista

Mun piti jouluna tehdä lakkaus punaisella Picture Polishin Bridgetillä. Mun kynnet oli kuitenkin sillon niin huonossa kunnossa, että kaikki joulukynnet (ja muutkin lakkauset) jäi tekemättä. Mä en hirveästi lakkaile kynsiä punaisella, joten nyt toisiin ystävänpäiväkynsiin pakotin itseni lakkaamaan Bridgetillä. 


Aluksi mun suunnitelma oli lakata kaikki kynnet Bridgetillä ja leimata päälle mustalla Winstonian Wedding Bliss laatasta. Muistin kuitenkin, että mä en ole vieläkään tehnyt lakkausta sinisellä ja punaisella joten päätin parittaa Bridgetin saman merkin sinisen Cosmos lakan kanssa. 

Ensimmäinen yritys meni hiukan pieleen, kun yritin tehdä leimasiirtokuvaa nimettömään. Hylkäsin sen sitten kokonaan ja päätinkin kokeilla leimaamista uudella pehmeämmällä Clear Jelly Stamperin päällä. Leimat pysyi samana samasta laatasta, mutta leimalakan vaihdoin mustasta siniseen. Leimasin oli just sopivan löllö mun käyttöön! Pehmeämpi pää oli huomattavasti parempi ja helpompi käyttää kuin se kova. Sillä pystyy erittäin hyvin painamaan kokokynnen leimat kynnelle ja sain tekstileiman vielä ihan suoraankin. Nimetöntä leimatessa leimasin hiukan ehti hipaista kynttä liian aikaisin ja sen takia keskellä kynttä yksi sydän näyttää vähän hassulle. 


Ihan hyvä valinta välillä leimata muillakin väreillä kuin aina vaan mustalla ja valkoisella. Mulla kun on muutama noita leimauslakkoja tuolla Alexin laatikossa :D. Näissä kynsissä mustat leimat ei olisi näyttänyt yhtään näin hyville.

Ja näin vähän myöhässä vielä kaikille hyvää eilistä ystävänpäivää! 


Käytetyt lakat:
Picture Polish - Cosmos
Picture Polish - Bridget
Konad - Blue

14 kommenttia:

 1. Pirteät kynnet! Mä koitin arvailla kuvista ennen tekstin lukemista, että onko tässä nyt leimat vai vinyylit ja minkä päällä, mutta pieleen meni:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää kyllä näyttää ihan sille, että sininen olis alla ja vinyyleden kanssa päälle laitettu punasta :D

   Poista
 2. Punainen ja sininen ❤️ Tykkään näistä tosi paljon, kivan erilaiset ystiskynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Mä tykästyin näihin kans tosi paljon :>

   Poista
 3. Nää on tosi ihanat, väriyhdistelmä on mitä parhain. Oon just miettinyt mistä sais tummansinisen leimalakan, mutta ilmeisesti Konadin on käypä siihen hommaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :)! Näin yhden käyttökerran kokemuksella voin kyllä ihan suositella :D

   Poista
 4. Ihanat lakat siulla käytössä näissä kynsissä ^.^ Ja lopputuloskin on miellyttävä ♡

  VastaaPoista
 5. Upeat lakat ja ihana väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
 6. Cosmos ja Bridget sopii upeasti yhteen! Ihanat ystävänpäiväkynnet :).

  VastaaPoista
 7. Oijoijoi..! Nää on ihan järjettömän hienot, ei voi kuin ihailla ♥ Upeasti sopii Bridget ja Cosmos yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ♥ Ne sopii kyllä tosi hyvin yhteen (:

   Poista

Kiitos kommentista❤️