tiistai 15. tammikuuta 2019

Black and yellow

Olkaa hyvät korvamadosta! Hahahah! Tää otsikon biisi on soinut mun päässä siitä asti, kun aloin näitä kynsiä lakkaamaan (viisi päivää sitten) ja edelleenkin se vaan jatkuu ja jatkuu. 


Facebookin Kynsikoristelut -ryhmässä on jo muutaman kuukauden ollut haaste mikä vaihtuu aina, kun kuukausikin vaihtuu. Tammikuun teemana on keltainen ja glitter ja keksin heti yhden lakkauksen, minkä esittelen teille tässä postauksessa. Toinenkin on jo mielessä katsotaan saanko sitä tehtyä. 

Tähän lakkaukseen käytin Different Dimensionin mustavalkoista mattaglitteriä ja Essencen keltaista My Highlighter -lakkaa. Tää keltanen on ihan super ihana, mutta oli muuten eka ja vika kerta, kun se eksyy mun kynsille. Värjäsi meinaan sen verran pahasti kynnet, että huh huh.

Kynsissä käytetty:
Essence - My Highlighter
Different Dimension - Social Suicide

6 kommenttia:

  1. Miulla värjäsi tämä essence ja se pinkki kynnet... Vähän otti aivoon :D

    VastaaPoista
  2. Voi eikä, että tuo lakka värjäsi kynnet! :( On meinaan ihanan sävyinen <3 Ja koko lakkauskin on huisin hieno taas kerran :)

    VastaaPoista
  3. Keltaisten lakkojen kanssa saa kyllä aina jännittää värjäävätkö tai ei :/
    Pitäisi itsekin yrittää osallistua tuohon tämän kuun haasteeseen, kunhan keksisi jonkin kivan idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul on sit ollu hyvä tuuri ku tää on ainut keltanen tähän mennessä mikä on värjänny :D tosin ei mulla keltasia tän lisäks oo ku vaan 2 :DDDD

      Poista

Kiitos kommentista❤️