torstai 24. tammikuuta 2019

Mustaa ja kultaa

Välillä, kun pää on ihan tyhjä eikä millään meinaa keksiä koristeluja tai yhtään mitään muutakaan niin on hyvä kysyä joltain muulta apua. Joku kerta kysyin mieheltä millä värillä mun pitäis kynnet lakat ja sieltä tuli taas tää sama musta ja vihreä. Vihreä vaihtui kullaksi, kun totesin et ei aina samaa :D. 


No mä lakkasin sillon kynnet mustalla ja ajattelin koristelevani ne kullalla seuraavana päivänä, mutta se sitten jotenkin jäi. Tästä on jo useampi viikko aikaa ja nyt viime viikolla sitten uusin lakkauksen koristelujen kanssa tällä kertaa. Lakkasin mustalla ja leimasin kullalla. Mattalakka päälle ja valmis! Lakkaamisen jälkeen ihmettelin miksen ole useammin käyttänyt mattapäällyslakkaa, kun se tekee kynsistä niin kivan näköiset. Vastauksen sain parin tunnin kuluttua, kun lakkaukset oli kärjistä kutistuneet ja sieltä täältä oli jo lohkeillut paloja pois. Mattapäällyslakka kestää kynsillä niin huonosti, että sen voisi kyllä heittää kokonaan pois. Toisaalta se on kyllä hyvä akryylimaalauksien alle..


Kynsissä käytetty:
Essence - Back to Black
Glisten & Glow - Matte Top Coat
+ Moyra kultainen leimauslakka ja Lina Opposites Attract 01 -leimaulaatta

4 kommenttia:

  1. Wau, UPEAT! <3 Mä näitä ihastelin jo sun Instassakin, mutta oli pakko tulla kuikuilemaan lisäkuvia :D

    Onpa kummallista, että sulla tuo mattapäällyslakka temppuilee tuolla tavalla! Mulle ei ole ikinä käynyt niin, että olisi palasia lähtenyt lohkeilemaan. Kutistumista kyllä, mutta mun pullo onkin jo vähän paksuuntunut niin ajattelin että johtuu siitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 Joo en tiedä mikä siinä oli. Täytyy kokeilla uusiks ja katsoa tapahtuuko sama uudestaan.

      Poista

Kiitos kommentista❤️