tiistai 8. tammikuuta 2019

Picture Polish lakat Ethereal ja Fairy Floss

Selailin pari päivää sitten CesarsShopin nettisivuja. Siellä oli käynnissä tammiale sunnuntaihin asti (osa tuotteista on vieläkin alessa) ja muutama Picture Polishin lakka saattoi eksyä mun ostoskoriin eikä ne osannut sieltä enää pois. Picture Polishin lakkoja selatessa puhelimella siellä oli listassa allekkain kaksi lakkaa mitkä pisti heti silmiin ja ajattelin niiden sopivan täydellisesti samaan lakkaukseen. Mä onneksi jo ennestään omistin ne molemmat, joten ei tarvinnut tilata ja odotella :D.  


Nämä kaksi yhteen sopivaa lakka oli söpö vaaleanpunainen Fairy Floss ja upea holochrome Ethereal. Ethereal on aivan upea lakka missä väri vaihtuu katselukulmasta riippuen hopeasta vihreään, lilaan ja pinkkiin. Picture Polishin sivuilla luki myös oranssi ja punainen ja jossain muualla kultakin. Niin paljon värejä ettei niitä kaikkia edes näe ja ihan tajuttoman vaikea kuvattava.


Mä yhdistin nämä kaksi lakkaa käyttämällä pitkästä aikaa vinyylejä. Käyttääkö niitä enää kukaan? Mä en ainakaan muista koska viimeksi niitä olisin käyttänyt.


Kynsissä käytetty:
Picture Polish - Ethereal
Picture Polish - Fairy Floss
+ siksak kynsivinyylit





6 kommenttia:

  1. Onpa kaunis yhdistelmä! Tykkään vinyyleistä mutta ei niitä tule käytettyä....

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä loistava väriyhdistelmä. Toimii täydellisesti yhteen ♥
    Mulla ei oo ollenkaan noita PP:n holochromeja mutta tämä Ethereal näyttää siistiltä että tekis mieli tilata :D
    Vinyyleitä ei ole tullut käytettyä kyllä piiiitkään aikaan. Leimaus tuntuu aina vain helpommalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hei livenä nää näytti vielä sata kertaa paremmilta :D kuvat ei tee yhtään oikeutta Etherealille. Leimaaminen on selkeesti syrjäyttänyt muut koristelutyylit :D

      Poista
  3. Voi vitsit, onpas nätti yhdistelmä! <3 Ja Ethereal on kyllä niin kaunis <3 Pitääpä kaivaa omatkin vinyylit pitkästä aikaa esille :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️