keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Lakkaushaaste: dotting tool

Se olis helmikuun lakkaushaasteen vuoro! Tällä kertaa meillä oli koristelutyyliksi valittu dotting tool ja väreiksi talven värit. Eli jotain piti tehdä dotting toolilla vähintään yhteen kynteen ja värit sai itse päättää kunhan ne olisivat talviset. 


Mulla tulee talvesta mieleen sininen, harmaa ja tietysti valkoinen. Otin lakoiksi useamman harmaan, yhden hopean ja pari sinistä. Valkoista en enää halunnut sotkea mukaan. Olin suunnitellut tekeväni dotting toolilla ranskalaisen manikyyrin, mutta mun kynnet on edelleen todella karmean väriset sen keltaisen Essencen takia joten ranskis ei tullut kysymykseenkään. Päädyin sitten täyttämään keskisormen ja nimettömän ihan kokonaan palleroilla. 

Uskaltauduin taas kokeilemaan mattapäällyslakkaa, koska hopeat pallerot eivät näkyneet kovinkaan hyvin kiiltävän päällyslakan kanssa. Viime kerralla mattalakka kutisti lakkauksia todella paljon, mutta tällä kertaa niin ei käynyt! En tiedä mikä juttu siinä viimeksi mahtoi olla.

Muiden osallistujien postauksiin pääsee blogien nimiä klikkaamalla -> Nails to photos, Timantteja kynsillä, Dioriina, Camillacquered, Nena Sofia's ja Strokes of color.


Kynsissä käytetty:
OPI - Cement the Deal 
OPI - Nein! Nein! Nein! OK Fine!
OPI - No Room for the Blues
OPI - Silver Canvas
Essence - Itsy Bitsy Blue Bikini
Essence - Greyt Times

15 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten nätit! <3 Mulla kävi tuo kutistuminen tällä kertaa, argh, miten ärsyttävää :/

    VastaaPoista
  2. Ihanat värit oot yhdistänyt. Mua kiinnostaid tietää millanen on dotting toolilla tehty ranskis 🤔 en oo tainnu koskaan kuulla tai nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Siis se on sellanen et niitä pilkkuja laitetaan vaan kynsien kärkiin :D täytyy tehdä se sit ku kynnet on taas normaalin väriset!

      Poista
  3. Meillä on saman sävyiset kynnet ja molemmilla vielä Opiakin! :D

    VastaaPoista
  4. Kauhea homma varmaan ollu pilkuttaa koko kynnet täyteen! :-D kiva lopputulos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeesti edes ollu kauhee homma :D Luulin et olis, siks tein vaan kahteen kynteen. Kiitti!

      Poista
  5. Ompa ihanan näköset noi kokonaan pilkutetut kynnet <3

    VastaaPoista
  6. Mulla ei ole kyllä ikinä mattalatta kutistanut lakkausta, ei ole edes käynyt mielessäkään! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul on tosi oudot kynnet ja melkein kaikki lakat aina kutistuu hiukan :D mattalakka kutisti viimeks ihan hirveesti, mutta tällä kertaa jostain syystä niin ei käyny.

      Poista
  7. Todella hyvä väriyhdistelmä näissä! Kiva kun joku ei käyttänyt valkoista, se kun on aika itsestään selvä talven väri, niin veikkasin, että sitä on varmaan kaikkien kynsillä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️