torstai 29. lokakuuta 2015

Akryylimaaleilla tehty kuu

Näin joskus youtubessa tai jonkun blogissa tutoriaalivideon kuun tekemisestä akryylimaaleilla. Videossa maalattiin ensin pyöreän kuun ääriviivat kynnelle ja sen jälkeen kuuksi tuleva alue täytettiin akryylimaalilla meikkisienen kanssa. Mun tämän vuoden Halloween-kynsille halusin kokeilla kuun maalaamista! Olin etukäteen jo päättänyt leimata kynsille lentävän noidan lepakoiden kanssa, joten kuu sopii niiden taustalle hirmu hyvin.


Kuun taustalle eli taivaaksi halusin lakata ehdottomasti F.U.N Lacquerin Edgy (H) lakan. Lakkasin ensin kaikki kynnet mustaksi ja siihen päälle levitin kerroksen Edgyä. Mä en tajua miten joku lakka voi olla näin upea! Tumman lakan päällä Edgy (H) on kyllä super mahtavan näköinen!

Halusin maalata kuusta pienen palan jokaiselle kynnelle siten, että kuu tavallaan jatkuu kynnestä toiseen. Peukalon jätin kokonaan kuuttomaksi. Aloitin kuun maalaamisen siis ääriviivojen tekemisellä Picture Polishin ohuimmalla siveltimellä ja RaPaintin valkoisella akryylimaalilla. Tämän jälkeen vaihdoin siveltimen meikkisienen palaseen ja töpöttelin kynsille ensin valkoista ja päälle hopeaa akryylimaalia. Hopea maali on Suomalaisesta kirjakaupasta. Töpöttelin maaleja varovasti hiukan ääriviivojen ylitse ja se saikin kuun näyttämään hehkuvalta!


Mustat leimat laitoin keskisormeen ja nimettömään Mimaxilta ostetusta K Holiday Design xl-laatasta. Pelkäsin vähän pilaavani kynnet tässä kohtaa iskemällä leimat vinoon ja ihan miten sattuu, mutta jostain syystä onnistuinkin laittamaan ne ihan just sillai ku halusinkin! Tykkäsin kynsistä älyttömän paljon enkä millään pysty lopettamaan Edgyn tuijottamista. On se vaan niin hieno!


Käytetyt lakat:
Essence - Black is Back
F.U.N Lacquer - Edgy (H)
Konad - Black
+ valkoinen ja hopea akryylimaali

20 kommenttia:

 1. Vau, siis vau miten upeat ja onnistuneet! <3

  VastaaPoista
 2. Voi luoja. <3 Nää on yhet mageimmista kynsistä, täydelliset. <3

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hienot! Mäkin haluaisin jossain vaiheessa uskaltautua kokeilemaan tällaista akryylimaalaus/leimaus-yhdistelmää. Nää on kyllä nyt jotenkin ihan täydelliset kynnet :).

  VastaaPoista
 4. Mielettömän hienot ja elävän näköiset!

  VastaaPoista
 5. Ooh, on kyllä mageet kynnet! ♥

  VastaaPoista
 6. Onpa Edgy hieno! <3 Ja hienot maalailut!

  VastaaPoista
 7. Vau! Todella upeat :) aivan mahtavasti hehkuu tuo kuu, taivas näyttää myös ihanalta ja noi leimat on kans huiput!

  VastaaPoista
 8. Siis kääks miten mahtavat! Tuo kuu on uskomattoman hieno, vitsit miten loistava idea! Näyttää juurikin hehkuvalta, olin ihan äimälläni kun kuvan näin että miten tuo on tehty :D Loistavat kaikin puolin <3

  Ps. Huippua Halloweenia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmu paljon♥

   Samoin! Vaikka se menikin jo :D♥

   Poista
 9. Miten mulla on hurahtanut nämä kynnet ihan ohi. Onneksi teit kuukausikollaasin, josta nämä bongasin! <3
  Nämä taitaa olla ehdottomasti tämän halloweenin hienoimmat kynnet mitä oon nähnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon♥ mut eikai nyt ihan hienoimmat sentään :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️