keskiviikko 21. lokakuuta 2015

F.U.N Lacquer - C'est Noël (H) perhosilla

Yksi Born Pretty Storesta testiin valitsemani laatta sisältää erilaisia perhosleimoja mitkä sopii hyvin värittelyyn ja leimasiirtokuvien tekoon. Nyt kun mulla on se Uber Mat -alusta niin päätin uudelleen kokeilla leimasiirtokuvia. Ensimmäisella yrittämällä alkuvuodesta ne meni pahasti pieleen (tässä ne kynnet). Tuli kauheasti ilmakuplia ja ruttuja ja sain ne vielä laitettua ihan vinoonkin kynsille. Enkä todellakaan jaksanut yrittää enää myöhemmin uudelleen niiden tekemistä. Nyt alustan kanssa siirtokuvien teko kuitenkin oli aika helppoa ja useamman saa kerralla valmiiksi, kun ei tarvi jättää niitä kuivumaan leimasimeen!


Halusin tehdä perhosista vaaleanpunaisia ja mietin mikä väri sopisi niiden alle. Jotain hololakkaa tai glitteriä piti saada ja lopulta mulla oli käsissäni F.U.N Lacquerin C'est Noël (H). Vaaleanpunaiseksi lakaksi valitsin Essien Lovie Dovien. Vihreä ja vaaleanpunainen näköjään sopii hyvin yhteen!


Tällä kertaa siirtokuvat onnistui hirveän hyvin! Ei pahemmin tullut ilmakulpia tai ryppyjä. Muutama ruttu oli, mutta pikakuivattaja tasoitti ne. Keskisormen perhosen onnistuin laittamaan hiukan vinoon, mutta kuitenkin sen verran vähän etten jaksanut alkaa kynttä tekemään uudelleen. Tykkäsin kynsistä älyttömän paljon ja ihan varmasti teen leimasiirtokuvia lisää! Oli sen verran helpohko homma sen alustan ansiosta.


Käytetyt lakat:
F.U.N Lacquer - C'est Noël (H)
Essie - Lovie Dovie
Essence - Absolute Pure
Konad - Black

Kaikki BPS kynsikoristeet löytyy tästä ja koodilla TAL91 saa -10% tilauksesta!

20 kommenttia:

 1. Voi miten upeat!
  Nuo perhoset on iiiiiihanat :3

  VastaaPoista
 2. oi, sopivat hyvin yhteen! mun lempparit1 <3 pitänee itsekin hankkia tuo ubermat, decalit on mulle hankalin juttu edelleen..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos♥ Juu hanki ihmeessä! Varsinki ku nyt niitä saa myös minailsilta tilattua ;D

   Poista
 3. Uih, onpa ihanaiset lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 4. Ihana väriyhdistelmä ja muutenkin tosi söpö lakkaus :)

  VastaaPoista
 5. Ihana vihreä väri tuossa Funissa ja tosi ihanat perhosleimadecalit!

  VastaaPoista
 6. Oi eikä miten suloinen lakkaus! Todella kauniisti onnistunut ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️