torstai 15. lokakuuta 2015

Makuuhuoneen tapettia

Poistin edellisen lakkauksen kynsiltäni eilen illalla enkä jaksanut tehdä uusia heti. Ajattelin nousevani aamulla aikaisin lakkaamaan kynteni. Ja mites se sit onnistui? Ei kovin hyvin! Sen verran kerkisin, että lakkasin kynsille valkoisen tekstuurin ja koristelut jätin iltaan.


Ideana oli tehdä jotkut helpot ja nopeat koristelut, mutta mitä mä sit lopulta päädyin tekemään oliki ihan kaikkea muuta. Tilasin eilen Cesarsilta Picture Polishin erittäin ohuen koristelusiveltimen eli No.10 Nail Art Detail Brush. Toimitus oli huikean nopea, koska jo tänään kävin hakemassa paketin postista. 

Siveltimestä sainkin idean ja kokeilin sitä samantien. Meillä on yksi makuuhuoneen seinä tapetoitu yllä olevassa kollaasissa näkyvällä tapetilla ja halusin saman kuvion kynsiinkin. Oon joskus pari vuotta jo kopioinut samaa tapettia kynsilleni koristelulakoilla, mutta sillon niistä tuli ihan hirveät. Nyt kunnollisilla välineillä sain ihan hienot kynnet aikaan! 


Eli pohjalla mulla oli jo aamulla kynsille lakattu OPI Solitaire. Sen päälle lakkasin kerroksen kirkasta laakkaa minkä kuivuttua vedin kaiken päälle vielä mattaavan päällyslakan, koska monessa blogissa on nyt lukenut akryylimaalin tarttuvan paremmin matan pinnan päälle. Maalailussa käytin kahta Oumaxin lilaa maalia. Maalit oli molemmat vähän liian tummia, joten sekoitin molempien joukkoon hiukan myöski Cesarsilta eilen tilattua RaPaint valkoista akryylimaalia.

Mun keskittyminen hiukan lopahti juuri ennen nimettömän ja pikkurillin maalausta, joten ne kaksi viimeistä kynttä ei ole ihan niin hienot mitä kolme ensin maalattua. Nyt näitä kuvia katsoessa täytyy kyllä todeta, että olisi kannattanut tehdä nimetön ja pikkurilli kokonaan uusiksi! Kuvatkaan ei meinannut onnistua ja jostain syystä näistä tuli ihan liian siniset! Solitairekin näyttää hiukan sinertävältä ja vaaleamman lila akryylimaali ei meinaa erottua kynsiltä ollenkaan. Maalien värit oli oikeasti aika lähellä tapetin väriä, mutta kamera meni ja pilas värit, höh! Miksei kaikki kuvat vois aina onnistua hyvin :D?


Käytetyt lakat:
OPI - Solitaire
+ akryylimaalit Oumaxi ja RaPaint White

10 kommenttia:

 1. Nää on kyllä kauniit ja mätsää hyvin tapettiin...

  VastaaPoista
 2. Waude, nykyään kaikki jo maalaavat käsin ja mä oon ihan käsi tossa hommassa! Hienot koristelut ja kiva kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei en mäkään osaa maalata ku vaan tälläsiä helppoja suorahkoja viivoja :D Kiitoksia kovasti!

   Poista
 3. Oikeen ihanat ja onnistuneet! :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään näistä. <3 Mun mielestä ne näyttää juuri hyvälle. <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis tapetti! Sopii myös hyvin kynsille tuo kuvio ja olet onnistunut kopioimaan sen niille todella hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään siitä kans tosi paljon ja sopii hirmu hyvin makkarin yhdeksi seinäksi! Kiitos paljon♥

   Poista

Kiitos kommentista❤️