maanantai 26. lokakuuta 2015

Eka kuivamarmorointi

Vihdoinkin mä uskaltauduin kokeilemaan kuivamarmorointia ihan kynsille saakka! Aikasemmin olen kokeillut sitä muutaman kerran swatch-kiekolle käyttäen nuppineulaa ja hammastikkua lakkojen sekoittamiseen. Kummankaan kanssa marmoroinnista ei ole tullut yhtään mitään, joten kynsille en sitä ole edes yrittänyt kokeilla. Nyt kun mulla on se Picture Polishin vesimarmorointityökalu niin ajattelin kokeilla kuivamarmorointia uudelleen.


Mulla on kaikki kynsilakat IKEA:n Alex-laatikostossa ja yksi laatikko on geelilakoille sekä lakoille mitkä sopivat toisiinsa ja olen ajatellut tehdä niillä lakkauksen. Sinne siirrän aina idean tultua lakat vierekkäin, jos en juuri silloin voi jostain syystä lakkausta tehdä. Lakkauksen tekemisen jälkeen lakat tietysti pääsee takaisin niihin laatikoihin mihin ne kuuluukin. Vierekkäin tässä kyseisessä laatikossa on ollut jo jonkin aikaa IsaDoran Ocean Dive, Maybellinen Skyline Blue ja Essencen Let's Get Lost. Mitään muuta ideaa mulla ei ollut valmiina, kuin että Skyline Blue nimettömään, muihin kynsiin Ocean Dive ja Let's Get Lostilla pitää keksiä jotain keskisormeen.


Päädyin sitten kokeilemaan kuivamarmorointia keskisormeen! Ensin kokeilin swatch-kiekolle ja sen onnistuttua hyvin uskalsin kokeilla kynnellekin. Ocean Dive vaan kuivahti hiukan liian nopeasti ja mä olin hiukan liian hidas vetemään kuvioita lakkaan. Ei ihan onnistunut niin hyvin mitä kokeilu kiekolle, mutta en mä nyt kuitenkaan luokittelis tätä pilalle menneeksikään :D. Ehkä ens kerralla uskallan jo kokeilla kuivamarmorointia kaikkiin kynsiin!  


Käytetyt lakat:
IsaDora - Ocean Dive
Maybelline - Skyline Blue
Essence - Let's Get Lost
OPI - I Snow You Love Me

12 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten kivat! Hyvin sopii lakat yhteen. <3

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hyvin onnistunut marmorointi! Aivan älyttömän upea lakkaus ♡

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit ja koristelut! Mä en uskalla ikuna kokeilla kuivamarmorointia suoraan kynnelle. Katson joka päivä haavi auki Svetan videoita ja yritän sisäistää sen tekniikkaa mutta enpä usko, että tänä vuonna uskaltaudun :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en tiedä mikä siinä kuivamarmoroinnissa oikein on ku mäkin odotin jonku vuoden et uskalsin kynnelle kokeilla :D Sveta on ihan huikee!

   Poista
 4. Vau! Upeat lakkaus :) Tosi hyvin onnistunut tuo kuvamarmorointi ja ihanasti sopii kaikki yhteen.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana lakkaus, ja hei vitsit miten kätevä tapa tuo lakkojen siirtäminen omaan laatikkoonsa odottelemaan kun keksii hyvän yhdistelmän jota ei heti ehdi toteuttaa. Mä yleensä kirjoitan ne lapulle ylös, ja sitten tietysti hukkaan ne laput... :D :D

  Mutta hei, tuo kuivamarmorointi on onnistunut tosi nätisti, siitä se lähtee! Pitäisi itsekin treenata lisää tätä hommaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laput menee aina hukkaan! Mä kirjotin kännykkään muistioon jossain kohtaa ylös lakkausideoita, mut mä kirjotan niin epäselvii ja kummii juttui et jos en kohta ideaa toteuta ni en muista enää yhtään et mitä oon mahtanu tarkottaa :D

   Kiitos paljon!

   Poista

Kiitos kommentista❤️