maanantai 12. lokakuuta 2015

OPI - More Than a Glimmer

Multa meni tänä vuonna se ihan virallinen Roosa Nauha -päivä ohitse. Perjantaina oli kyseinen päivä ja mulla oli suunniteltu lakkauskin pari viikkoa sitten jo valmiiksi. Mun piti tehdä Roosa Nauha -kynnet ja heti niistä postaus perjantaina, mutta jäinkin jumiin kaupungille äitini kanssa ja olin kotona vasta myöhään illalla enkä siinä kohtaa enää jaksanut ruveta kynsiä väsäämään :D. Lauantai meni siivotessa ja leipoessa, koska sunnuntaina oli mun miehen synttärit. Eilen illalla sain sitten vihdoin Roosa Nauha -kynnet tehtyä.


Mun Roosa Nauha -kynsiä varten ajatellut lakata ja koristelut muuttui ihan täysin siinä kohtaa, kun äiti osti keskiviikkona Tampereen OPI ystävämyynnistä itsellensä söpön More Than a Glimmer rintasyöpälakan. Pitihän mun käyttää Roosa Nauha -kynsissä ihan oikeeta rintasyöpälakkaa, koska viime vuonnakin tein kynnet Lumenen rintasyöpälakalla.


Eli mä ryöstin More Than a Glimmerin äitiltä hetkeksi ja lakkasin sillä kaikki kynteni. Koristeluiksi nimettömään tein pinkeillä strasseilla nauhan. Enempää en halunnut kynsiä koristella, ettei vaan vahingossakaan mene liian sekaviksi! More Than a Glimmer on jo itse hiukan sekavan näköinen lakka joten aika helposti varmaan saisi kynnet pilattua koristeilla. Näissä kuvissa lakka ei kyllä näytä yhtään niin kivalle, kuin mitä se oikeasti on!

6 kommenttia:

 1. Kiva bling bling -lähestyminen roosanauha teemaan! Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Kivasti sommiteltu tuo nauha noista palleroista, mulla ois aikas vino jos pitäs asetella. Ihan naurattaa koko ajatus kun mietin millanen läjä se ois :D Nää on hauskan värikkäät, saattaa olla ettei ole ollut hauskaa niitä poistaa ellei ole ollut peel off-lakkaa alla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä niitä aika moneen kertaa kynnellä liikuttelin et sain just sinne mihi halusin :D. Foliotekniikalla lähti helposti!

   Poista

Kiitos kommentista❤️