maanantai 2. marraskuuta 2015

Lokakuun ostokset

Mulla on ollut tapana tehdä ostoksista postaus aina kuun viimeisinä päivinä (yleensä viimeisenä) ja niin oli tarkoitus tehdä nytkin. Mä kuitenkin sekosin jotenkin päivissä ja luulin, että sunnuntai (eli eilen) olisi viimeinen päivä lokakuuta. Huomasin lauantaina yöllä, että eihä se olekaan niin!  Eilen olisin voinut tehdä tämän postauksen, mutta olin melkein koko päivän kuvaamassa yksiä ristiäisiä ja kotona olin vasta illalla aika myöhään ja meninkin suoraan nukkumaan. Eli tämä postaus nyt sitten tulee pari päivää myöhässä.


Carter | Sansa | Vega
Silver Canvas | No Room for the Blues | Get Your Number | What Wizardry is This? | It's Frosty Outside
Mun lakkojen ostokielto loppui just sopivasti nimittäin kuun alussa oli Tampereella OPI Ystävämyynti. Raahasin mukaani äitin ja mummun sekä papan joka tuli meille kuskiksi. Ystävämyynnissä oli 4kpl OPI:n lakkoja 20€ ja pitihän sellainen satsi ostaa. Mummu oli etukäteen jo ilmoittanut, että hän ei ainakaan osta yhtään lakkaa ja kuitenkin lopulta käveli ovesta ulos neljän uuden lakan omistajana :D. Näin se aina menee, haha! It's Frosty Outsiden tilasin vielä ebaystä, mun vähiin käyvän Dependin hopean tekstuurin tilalle.

Lokakuussa oli myös I Love Me -kauneusmessut. Tänä vuonna mä en päässyt paikan päälle, mutta tilasin messujen aikana voimassa olevalla -30% tarjouksella NailCitystä Zoyan lakkoja. Jos olisi enemmän rahaa, olisin varmasti tilannut enemmän kuin vain kolme! 

Lambada | Matte Rock
Bardot | Rebelle | Ariel's Tale
MiNailsilta tilasin Foxy Pawsin Lambadan, kun ihan vahingossa huomasin niitä tulleen sinne lisää. GinaTricosta kävin samantien hakemassa harmaan Matte Rock lakan, kun näin uusimmista GT lakoista swatchit Something Can Go Wrong -blogissa!

CesarsShopista tilasin kolme Picture Polishia. Alkaa mun PP varastot suurentua koko ajan vaan lisää. Vielä olisi tooosi monta lakkaa mitkä kyseiseltä indiemerkiltä haluisian!


Huomasin jossain kohtaa instassa, että ulkomaalaisilta käyttäjiltä alkoi tulemaan kuvia uusista metallisista Colour Aliken leimauslakoista ja halusin tottakai ne kaikki. Melkein tilasinkin niitä jostain oliskohan ollu etsy. Blogeja selatessa kuitenkin huomasin, että Onnen kynnet -blogissa luki Naiskauneuteen tulleen uusia leimauslakkoja. Painelin samantien tekemään tilauksen! Ihan kaikkia en kerralla viitsinyt tilata, että rahat vielä riittäisi muuhunkin. Täytyy ehdottomasti ne loputkin tilata jossain vaiheessa!

Picture Polishin lakkojen kanssa CesarsShopista mun luokse lähti kolme leimaslaattaa (hehe 036, hehe 030 ja W210), RaPaintin valkoinen akryylimaali, vesimarmorointityökalu ja ohut koristelusivellin. OPI:n Avoplex kynsinauhaöljy oli tarjouksessa ystävämyynnissä ja pitihän se ostaa testiin, koska niin paljon on sitä kehuttu joka paikassa. Metalliset akryylimaalit ostin Suomalaisesta kirjakaupasta.

20 kommenttia:

  1. Mahtava läjä onkin kertynyt. 👍🏻 Mäkin oon tavannut esitellä ostokset aina kuukauden lopussa ja se meni nyt vähän ohi, mutta ostoksiakin oli mulla nyt ennennäkemättömän vähän: vain 1 lakka koko lokakuussa!!

    Tuo OPI:n Wizardry kiinnostelee kovasti. Oon sitä joskus vakavissani harkinnut, mutta jäänyt silti hankkimatta. No Room For The Blues puolestaan kuuluu hauskasti myös mun tämän syksyn hankintoihin, vaikka onkin jo vanha julkaisu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh 1 lakka vaan :o Onnistuisinpa mä kans joku kuukausi ostamaan vaan yhden lakan :D

      Wizardry on varmasti hieno kullan väristen leimojen kanssa! No Room For The Blues on jotenkin tosi ihana ja iskinkin silmäni siihen melkein ensimmäisenä siellä ystävämyynnissä.

      Poista
  2. Kauniita lakkoja. Get Your Number on ihana, itsekin sen omistan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meinasin ostaa sen joskus ku Sokoksella makso alessa 9€, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Harmitti älyttömästi kauan aikaa. Nyt kun huomasin sen ystävämyynnissä nappasin sen itselleni samantien! Ja sanoin äitillekin et se tarvii sen myös :D

      Poista
  3. Kaikkea ihanaa oot hamstrannu. Mä missasin OPI ystävämyynnin tänä vuonna, vähän harmittaa. :/ PP:t on kyllä ihania, mäkin himoitsen niiltä vaikka kuinka montaa lakkaa, mutta Ariel's Tale on ainoa minkä omistan. On muuten kiva lakka se. Käytän itsekin muuten tuo OPI:n öljyä, on hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ystävämyynti sais kyllä olla useammin Tampereella tai jossain lähistöllä! Eiks se oo yleensä Helsingissä ja joskus Lahdessa? Vähän turhan pitkä matka, jos ostaa just vaan sen neljä OPIa :/
      Mulla oli Ariel's Tale just kynsillä ja se on ihana♥ Mä en oo kerinnyt sitä öljyä kokeilla ku vasta kerran, mut on kyllä hirveen hyvää! Mul on niin paljon kaikkia muitakin et täytyy vanhempia käyttää ensin pois :DD

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Sit ku kerkeis kaikilla vielä lakat :D on vähän kertynyt noita kokeilemattomia!

      Poista
  5. On kyllä ihania ostoksia! Mäkin oon miettinyt tuota OPIn It's Frosty Outsidea sen Dependin tilalle, ootko ehtinyt jo testaamaan sitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynnelle en oo kokeillut, mut tikulla ainakin näytti ihan samalta. Jos tikuissa ei olisi lukenut lakkojen nimiä, olisi varmaan mennyt sekasin :D Frosty Outside kannattaa ostaa äkkiä, jos meinaat sen hommata. Mä en ainakaan löytänyt ebaystä kuin yhden järkevään hintaan Suomeen toimittavan myyjän kellä oli Frosty myynnissä :/ täs on linkki siihen http://www.ebay.co.uk/itm/151207102012?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT näytti olevan 2kpl vielä jäljellä.

      Poista
  6. Oih, onpa ihania uutukaisia siulla ^.^

    VastaaPoista
  7. Ohhoh mikä määrä! Innolla odottelen mitä näillä mahdatkaan keksiä :)

    Ja ai vitsit olen kateellinen kun missasin nuo ystävämyynnit, heh heh :D No, eiköhän niitä vielä tule :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasi kyl et ostokielto loppu :'D Niistä ystävämyynneistä kyllä ilmotetaan kauhean huonosti et ei ole mikään ihmekään, että monelta menee ohi. Sais ilmottaa vähän aikasemmin ku pari päivää ennen!

      Poista

Kiitos kommentista❤️