tiistai 6. lokakuuta 2015

Äidiltä lainattu holo

Ostin joskus mun äitille Color Clubin vihreän Angel Kiss holon. Itse en sitä omista, mutta varmaan pistäis kyllä ostaa! Mä keksin jonkun tosi hyvän lakkausidean missä käyttäisin Angel Kissiä ja pyysin sitä äitiltä lainaan. Mä sit tietty unohdin sen mun mahtavan idean enkä vieläkään muista sitä vaikka lakka on ollut mulla pian jo kaksi viikkoa. Piti sitten keksiä uus :D. Tai mistäs sitä tietää, jos vaikka tää mun uus idea ei olekkaan uus, vaan se onkin se vanha minkä luulin unohtaneeni!


Päätin leimata Angel Kissillä Zoyan Neelyn päälle. Kattelin mun uusia Born Pretty Storesta saatuja laattoja ja yhdessä niistä (BP-20) olikin kiva kuvio mikä sopi mun mielestä älyttömän hyvin mintun väriseen lakkaukseen.


Näistä kynsistä ei ole kauheasti mitään kirjotettavaa ja muutenkin tekstiä irtoaa hiukan huonosti, koska oon pari päivää ollut kauheessa flunssassa. Hienoon aikaan tulin kipeäksi nimittäin just ostettiin miehen kanssa kolmen kuukauden jäsenyydet yhdelle salille! Mulla piti olla eilen siellä pt tapaaminen, että saan saliohjelman mut jouduin siirtämän ajan. Oon tänään joutunut siirtämään kasan muitakin aikoja ens viikolle. Onneksi nyt on jo kuitenkin paljon parempi olo eiliseen verrattuna, koska huomenna pitäisi mennä Tampereelle ekaa kertaa OPI:n ystävämyyntiin. Loppuillan nyt sit litkin mustaherukka Finrexiniä ja inkiväärillä sekä valkosipulilla terästettyä hunajavettä, että varmasti jaksan huomenna!


Käytetyt lakat:
Zoya - Neely
Color Club - Angel Kiss

Kaikki BPS kynsikoristeet löytyy tästä ja koodilla TAL91 saa -10% tilauksesta.

14 kommenttia:

  1. Kauniit lakkaukset! :)
    Täällä kans pahassa flunssassa. Mä oon lipittäny sitruuna Finrexiniä ja strepsilsejä, ja ainakin yskä alkaa pikkuhiljaa häippästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: bafucin mint on kans yks hyvä lääke flunssaan! Mulla ei oo ollut yskää, mutta korvat on lukossa ja nenä niin tukos et parina päivänä edes nenäsumute ei sitä aukassut :/

      Poista
  2. Kaunis unohdettu ja ehkä jälleen muistettu lakkaus ja paranemisia! :)

    VastaaPoista
  3. Oih, kauniit on lakkaukset ^.^
    Lakat sopii kyllä hyvin yhteen ♥

    VastaaPoista
  4. Ihanat värit ja ihana holo :) Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon (: Nyt on jo huomattavasti parempi olo, mut ihan terve en kuitenkaan vielä ole :/

      Poista
  5. Kauniit kynnet! Pikaisia paranemisia sinne. :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat kynnet. <3 Sun kynnet on muuten kasvanut hirmuisesti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti♥ yhyy parista katkes jo kulma ja jouduin hiuka lyhentää :D

      Poista

Kiitos kommentista❤️